E

Behang

Binnenkort verschijnt er een video met meer informatie.

p

Informatie

Gebeld worden? Vul het contactformulier in.

Navigeer

Navigeer direct naar onze winkel om het te komen bekijken.

Meer informatie

Behang

Het Woonhuis heeft een grote collectie behang in diverse soorten, vele kleuren en dessins. Ook vind je bij het Woonhuis een uitgebreide collectie designerbehang.

Papier behang
Duplex behang bestaat uit twee lagen papier. Je kunt kiezen uit een gladde uitvoering of een uitvoering met reliëf (grove structuur). Bij de laatste variant zijn oneffenheden op de ondergrond minder goed zichtbaar.

Vinyl en acryl behang
Het Woonhuis heeft twee soorten vinylbehang: schuimvinyl en hardvinyl. Beiden hebben een basislaag van papier waarop een toplaag is aangebracht. Schuimvinyl heeft een verend laagje waardoor diepte in het dessin ontstaat. Hierdoor vallen oneffenheden minder op. Hardvinyl heeft een harde toplaag die afwasbaar is. Deze stevige behangsoort is geschikt voor ruimtes waar veel beweging is, zoals de hal en de trap.

Vliesbehang
Vliesbehang is makkelijk te verwerken. Je hoeft alleen maar de muur met lijm in te smeren en het behang kan er direct op. Je hebt geen behangtafel meer nodig en kunt zo van de rol af beginnen. Vliesbehang kan bedrukt zijn, of voorzien zijn van een vinyl toplaag.

Overschilderbaar behang
Wit overschilderbaar behang is verkrijgbaar in talloze dessins en effecten. Het is eenvoudig te strippen.

Glasweefselbehang
Glasweefselbehang is duurzaam, decoratief en sterk bekledingsmateriaal voor muren en plafonds binnenshuis. Het materiaal is vormvast, stootvast, ongevoelig voor vocht en in hoge mate vlamwerend. Het behang is na ongeveer 18 uur droogtijd overschilderbaar.

Voorgeschilderd glasweefselbehang heeft een speciale coating, waardoor minder verflagen nodig zijn bij overschilderen met een kleur.
Glasvliesbehang verstevigt slechte ondergronden, beschermt gerenoveerd pleisterwerk, verbergt scheuren en is water- en vochtafstotend.
Voorgeschilderd glasvliesbehang heeft een speciale coating, waardoor minder verflagen nodig zijn bij overschilderen met kleur.

Informatie over behang

2 + 1 =

Ook benieuwd naar andere producten?

 

Verlichting

Meer informatie over verlichting en ons assortiment?

Vloeren

Meer informatie over vloeren en ons assortiment?

Gordijnen

Meer informatie over gordijnen en ons assortiment?

Binnenzonwering

Meer informatie over binnenzonwering?

Buitenzonwering

Meer informatie over buitenzonwering?