E

Gordijnen

Binnenkort verschijnt er een video met meer informatie.

p

Informatie

Gebeld worden? Vul het contactformulier in.

Navigeer

Navigeer direct naar onze winkel om het te komen bekijken.

Meer informatie

Gordijnen

Wij vertellen u graag wat meer over onze gordijnen. Bent u naar aanleiding van dit filmpje nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel.

Op maat gemaakte gordijnen en vouwgordijnen van het Woonhuis
Als u bij het Woonhuis gordijnen of vouwgordijnen koopt dan koopt u de beste die er zijn. Onze producten worden met liefde gemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met de meest exclusieve materialen die met een scherp oog voor detail worden afgewerkt. Alle gordijnen en vouwgordijnen worden volledig met de hand gemaakt in ons designatelier waar gebruik wordt gemaakt van uw unieke afmetingen zodat zij perfect in of op uw raam passen.

Kussens
Wist u dat wij naast gordijnen en vouwgordijnen ook kussens maken van de meeste stoffen, zodat u een bijpassende set kussens kunt bestellen voor de vervolmaking van uw inrichting.

Uitmuntende afwerking
Het Woonhuis combineert traditioneel vakmanschap met geweldige, kwalitatief hoogstaande stoffen. Deze combinatie staat garant voor een kwaliteits- en afwerkingsniveau dat nog zelden wordt geleverd voor deze prijs. Het is fijn te merken dat veel mensen onze inspanningen om iets echt moois te maken, waarderen en op waarde weten te schatten. Om onze hoogwaardige kwaliteit te handhaven en waar mogelijk te verbeteren, horen wij graag uw mening, want uw mening wordt altijd op prijs gesteld.

Informatie over gordijnen

4 + 15 =

Ook benieuwd naar andere producten?

 

Behang

Meer informatie over behang en ons assortiment?

Verlichting

Meer informatie over verlichting en ons assortiment?

Vloeren

Meer informatie over vloeren en ons assortiment?

Binnenzonwering

Meer informatie over binnenzonwering?

Buitenzonwering

Meer informatie over buitenzonwering?