E

Vloeren

Binnenkort verschijnt er een video met meer informatie.

p

Informatie

Gebeld worden? Vul het contactformulier in.

Navigeer

Navigeer direct naar onze winkel om het te komen bekijken.

Meer informatie

Vloeren

Wij vertellen u graag wat meer over onze vloeren. Bent u naar aanleiding van dit filmpje nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel.

Er is zoveel om op te letten bij het aanschaffen van een mooie vloer: het type, het patroon, het formaat en de kleur. Kleur is sfeerbepalend en bepaalt de stijl van je interieur. En dat heeft invloed op de grootte van de ruimte. Een donkere kleur vloer laat een kamer vaak kleiner lijken, maar geeft het wel die edgy stoere look.
Wij geven je praktische tips hoe een stoere vloer mooi staat in ieder interieur!

Perfecte basis
Een donkere vloer werkt perfect als basis voor een industrieel tintje in huis. In combinatie met meubels in warme tinten zoals petrol blauw, houttinten en vintage items zoals een oud schilderijtje aan de muur, doet de ruimte warm aan en wordt het geen somber geheel.

Kleur bekennen
Kies je voor een zwarte vloer, dan is het belangrijk om daar de kleur van de meubels en de rest van het interieur op aan te passen. Een zwarte vloer kan een ruimte er donker en klein uit laten zien. Wanneer je dit combineert met een lichte muur of lichte meubels creëer je een stoer geheel. Kies bijvoorbeeld voor een zandkleurige muur en laat de meubels mooi uitkomen in ton-sur-ton kleuren.

De charme van een vloer
Val jij voor de charmes van een donkere (bruine of grijze) vloer dan maak je deze helemaal woest aantrekkelijk in combinatie met design meubels in een retro kleur, zoals een okerkleurig stoeltje, een cognac kleurige bank of een prachtige houten wand of deur. Dit maakt dat niet alleen de rest van het interieur maar ook de vloer tot leven komt.

Informatie over vloeren

5 + 9 =

Ook benieuwd naar andere producten?

 

Behang

Meer informatie over behang en ons assortiment?

Verlichting

Meer informatie over verlichting en ons assortiment?

Gordijnen

Meer informatie over gordijnen en ons assortiment?

Binnenzonwering

Meer informatie over binnenzonwering?

Buitenzonwering

Meer informatie over buitenzonwering?